Bare deler av gården kan sees fra veien, slik ser det ut når man svinger inn på plassen. Fremst i bildet er gårdsslakteriet, til venstre kan en så vidt skimte den gamle stallen som nå er håndteringsanlegg for sortering, merking, veiing, medisinering etc. Der begynner også hjorteinnhengingen, der man kan være med på foring av dyrene.

 

En potetåker er det også blitt plass til like ved innhegningen. Her håper vi å kunne samle en god gjeng i høst og lage mat fra åkeren og rett i gryta. Kortreist mat er kjerneverdien til Alver Hjort (hjemmesiden).

 

 Kjøtt får en kjøpt rett fra slakteriet. Alt kjøtt som selges er godkjent av Mattilsynet, og tydelig merket. En kan kjøpe hele dyr, halve dyr eller kjøtt fra utvalgte deler av dyret. Prisliste ligger på hjemmesiden www.alverhjort.no. På hjemmesiden vil det etterhvert også komme oppskrifter og tips. Riktig tilbereding av hjortekjøtt er avgjørende for et godt resultat!